Mc Cobi

Kreiramo automatizovan dropshipping biznis za vas!

Preskočite početak i budite profitabilni od prvog dana!

Detalji & Cene

Brendovi koje smo napravili:Dobrodošli u

DROPSHIPPING
AUTOMATIZACIJU

Svakog dana mi u inbox stigne na stotine poruka sa pitanjima kao što su: "Da li možeš pogledati moju prodavnicu?", "Kako ti se čini ova reklama?", "Kako da napišem bolji opis za proizvod?", "Koju ciljnu publiku da označim u reklami?" i još puno sličnih pitanja.

Iako na mom YouTube kanalu "Mc Cobi" ima preko 50 klipova vezanih za marketing i dropshipping, primetio sam da mnogi zbog manjka iskustva prave iste greške i zbog toga nikad ne naprave ni jednu prodaju.

Zbog toga sam odlučio da vam ponudim uslugu optimizovanu za dropshippere, gde ćemo vam moj tim i ja napraviti kompletnu dropshipping prodavnicu, u prevodu "KLJUČ U RUKE". Koja je 100% spremna za uspešnu dropshipping karijeru.

Šta sve dobijate?

Kompletnu Shopify Prodavnicu

Kada kažem da dobijate kompletnu prodavnicu onda svarno to i mislim, jer nećete morati ništa drugo da doplaćujete ili da dodatno radite. Dobijate logo, premijum temu, dizajn prilagodljiv za mobilne i desktop ekrane, sve potrebne stranice koje će kupcima uliti veliko poverenje u vaš brend, podešeno online plaćanje i sve potrebne aplikacije koje će vam unaprediti prodavnicu.

Proverene Proizvode

U vašu prodavnicu ubacujemo samo proverene proizvode koji su zadovoljili sve potrebne kriterijume za uspešnu prodaju, takođe uz svaki proizvod ćemo vam dati link od najpovoljnijeg i najpouzdanijeg dobavljača iz Kine, sa najbržom dostavom.

Kompletan Marketing

Uz prodavnicu ćemo dostaviti i promotivni video, promotivni tekst, kompletan opis, predlog za najbolju ciljnu publiku i sve to ne za jedan, već za svaki proizvod u prodavnici. U suštini sve!

Sadržaj Za Društvene Mreže

Takođe, svakom biznisu su preko potrebne društvene mreže, zato ćemo vam dostaviti i profilu sliku vašeg brenda, cover sliku za Facebook i gomilu objava, koje možete da postavljate na vašoj Facebook i Instagram stranici u roku od par meseci.

Automatizovan Proces

Nakon što dobijete kompletnu prodavnicu i pustite reklame, potrebno je samo još da unesete podatke gde će vam stizati novac i to je sve. Pustite da ona pravi novac umesto vas, sve ostalo smo mi već sredili.

Takođe dobijate...

 • Premijum Shopify teme, koje koštaju preko 200$, a za vas su naravno BESPLATNE.
 • Neograničen broj revizija na vašu prodavnicu.
 • Dodatni saveti oko marketinga.
 • Saveti za nove dropshipping trendove, koje možete besplatno pratiti na mom YouTube kanalu.
 • Neograničen broj pitanja na mom Instagram-u.

Šta kažu naši klijenti?


Jako sam uzbuđen u vezi svega ovoga, a inče prodavnica je jako lepo napravljena!

Pesic N.
www.thepetpluck.com


Aau ovo je prelepo! Iskreno ovo je sve baš kako sam očekivao, jer te pratim dugo i znam da imaš njuh za sve ove stvari i s razlogom sam ti verovao!

Luka S.
www.tseton.com


Prodavnica mi se jako svida. Proizvodi, dizajn, video klipovi sve je super, a pogotovo mi se svideo logo, jer je jako jednostavan i kreativan.

Anđelo B.
www.soutdoorium.com


Prodavnica je super odrađena, sve do detalja. Svaka vam čast!

Iva G.
www.therapidrelease.com


Hvala puno za prodavnicu! Baš mi sviđa. Odlična investicija.

Milos Đ.
www.thekitchenly.com


Stvarno prodavnica je neverovatna... sve je profesionalno odrađeno do najsitnijih detalja... Hvala vam puno!

Nikola T.
www.thehometooler.com

Kako funkcioniše ceo proces?

1 Odabir niše

U prvom koraku je potrebno da izaberete vašu nišu. Dajemo vam listu najprofitabilnijih niša, a na vama je da izaberete onu koja vas najviše zanima i u koju se razumete, kako bi vam kasnije sve bilo mnogo lakše.

2 Kreiranje

Nakon što se dogovorimo oko svih detalja, pred nama je veliki posao. Prvo ćemo uraditi detaljnu pretragu proizvoda u vašoj niši, koji zadovoljavaju sve kriterijume za dobru prodaju, a potom krećemo da pravimo vašu prodavnicu i da pripremamo sav potreban sadržaj.

3 Finaliziranje

Čim završimo, šaljemo vam gotovu prodavnicu, kako bi je pregledali, radi dodatnih izmena. Nakon toga, vaša prodavnica je spremna za prve prodaje.

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA!

Ukoliko vam se iz bilo kog razloga ne svidi prodavnica, možete nam napisati i odmah ćemo probati da popravimo grešku ili možete zatražiti kompletno uplaćen novac nazad, samo napišete na mejl dropshipping@mccobi.com, da prodavnica nije ispunila vaša očekivanja i to je sve, vraćamo vam sav novac!

Šta sve nudimo?

One Product Store

280€

 • 1 proizvod
 • Završavamo za 7 dana
 • Prilagodjen dizajn za mobilne i desktop ekrane
 • 5 stranica
 • Premium Shopify tema
 • Unikatan Logo
 • Opis za proizvod
 • Video i tekst za reklamu
 • Thumbnail za video
 • Predlog ciljne grupe
 • Profitabilne aplikacije
 • Online plaćanje
 • 15 objava za društvene mreže

Niche store

480€

 • 10 proizvoda
 • Završavamo za 10 dana
 • Prilagodjen dizajn za mobilne i desktop ekrane
 • 5 stranica
 • Premium Shopify tema
 • Unikatan Logo
 • Opis za svih 10 proizvoda
 • 10x Video i tekst za reklamu
 • 10x Thumbnail za video
 • 10x Predlog ciljne grupe
 • Profitabilne aplikacije
 • Online plaćanje
 • 30 objava za društvene mreže

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam možete pisati na Instagram-u, mejlu ili facebook-u.

Sve što vam je potrebno za uspešan DROPSHIPPING biznis!

Kliknite na dugme "ZAPOČNIMO SARADNJU" kako bi stupili u kontakt i počeli sa radom.

Najčešća pitanja...

Da li je ova usluga za mene?

OVA USLUGA NIJE ZA VAS: ako mislite da nakon što vam napravimo prodavnicu nećete morati više nikad ništa da radite, ako ne znate aplsolutno ništa oko reklamiranja na facebook-u, ako ne planirate da se unapređujete i stalno učite nove stvari, ako vam je početni budžet manji od 400-500€. Ako je na sve nabrojano odgovor suprotan, onda je ovo idealna usluga za vas.

Da li možete dati garanciju da će prodavnica donositi puno novca?

Moj tim i ja smo specijalizovani u dropshipping-u i niko pa čak ni mi ne možemo da garantujemo da ćete dobiti iste rezultate kao i ja na mojim prodavnicama. Za izradu prodavnica koristimo iste metode kojima se i sami služimo i koje provereno rade, ali opet ne mogu da kontrolišem nivo vaših veština, vašu posvećenost, radnu etiku ili bilo šta drugo što radite sa svojom prodavnicom. Od nas dobijate prodavnicu, gde je sve podešeno za maksimalan rezultat. Takođe, pružamo vam kompletnu podršku, ali na vama je da to primenite kako bi od ovoga napravili ozbiljan biznis.

Koju nišu da izaberem? Koja je najprofitabilnija?

Izaberite nišu koja vas najviše zanima. Svaka niša je podjednak profitabilna, tako da ne treba da brinete, da li je vas izbor dobar, jer ako ste izabrali nišu u koju se dobro razumete, odradili ste pola posla.

Zašto ne pravite 'General Store'?

Zato što se iz iskustva pokazalo da takve prodavnice generišu najmanji profit, iako imaju naviše proizvoda. Danas se takve prodavnice koriste samo za neko početno testiranje, dok su prodavnice sa jednim proizvodom ili nišom daleko profitabilnije.

Šta su 'Premium' teme?

Shopify platforma nudi nekoliko besplatnih tema koje svako može da koristi, ali takođe i dosta plaćenih tema koje su dosta bolje optimizovane za visoki stepen konverzije na prodavnici. Stoga, tokom pravljenja vaše prodavnice koristimo nekoliko plaćenih tema od 200+ evra, koje vi dobijate naravno BESPLATNO.

Šta ako budem imao/la nekih pitanja nakon što mi napravite prodavnicu?

Znamo da je dropshipping biznis koji se stalno menja, tako da nakon što kupite prodavnicu, dobijate podršku od nas prvi mesec.

Da li JA mogu da izaberem nišu ili proizvod?

Naravno. Iz razloga što je svako od nas drugačiji i svako ima različita interesovanja, mi vam nudimo listu profitabilnih niša i proizvoda, gde možete da izaberete ono što vas najviše zanima. Ta lista se svaki dan ažurira sa novim proizvodima kako bi bila u hodu sa novim trendovima i vremenom.

Nakon što napravite "moju prodavnicu", da li je ona odmah spremna za prve prodaje?

Kada vam dostavimo gotovu prodavnicu i pustite reklame, ona je 100% spremna da isti dan generiše prve prodaje. Pardon, biće vam potrebno oko 60 sekundi, samo da unesete neke vaše lične podatke i račun na koji će vam stizati novac i to je sve.

Da li mogu posle dodavati nove proizvode i menjati neke stvari?

Naravno. Mi ćemo vam dostaviti gotovu prodavnicu, a vi naravno ako želite možete kasnije dodavati nove proizvode i menjati stvari po potrebi.

Da li ću imati još nekih dodatnih troškova pored ove usluge?

Nakon što završimo vašu prodavnicu, potrebno je da kupite domen koji košta oko 10$ godišnje, zatim je potrebno da platite shopify plan koji košta 29$ mesečno i naravno potreban vam je neki početni budžet za marketing.

Gde mogu da naučim više od dropshipping-u?

Sve o dropshipping-u možete pronaći u mom BESPLATNOM kursu ovde.

Kome da se obratim ako imam još pitanja?

Za sva pitanja me možete slobodno kontaktirati na Instagram-u @mc_cobi ili na mejl dropshipping@mccobi.com.

Marko Cobanov

Vođa tima za izradu dropshipping prodavnica.

Ako imate neka dodatna pitanja možete se meni lično obratiti na Instagram-u @mc_cobi‚ ili na mejl dropshipping@mccobi.com.